Det har vært ekstremt dårlig blogging fra min side i sommer, og når jeg ser på statistikken at dere allikevel klikker dere inn selv om det ikke har blitt oppdatert på to uker blir jeg nokså rørt. Jeg tenkte derfor å skrive et litt utfyllende innlegg om hva som har skjedd i det siste._MG_7291

Som mange av dere vet kjøpte Christopher og jeg oss hus i september i fjor. Nå har jeg derimot fått meg leilighet i Kristiansand og flytter inn dit i løpet av neste måned. Det er med andre ord ingen «vi» lenger, nå er det rett og slett bare meg. Grunnen til dårlig oppdatering har rett og slett vært at jeg har brukt sommeren min på gode venner, nye minner og masse galskap, haha. Rett og slett få tankene bort på andre ting og tatt fokuset bort fra bloggingen. Det føles feil å oppdatere dere på hverdagslivet når jeg samtidig ikke har følt for å legge alle kortene på bordet. _MG_7339

Alt er bra mellom oss, og vi har fortsatt en god tone. Men jeg kjenner jeg gleder meg noe helt vanvittig til å ta fatt på dette nye kapittelet i livet mitt. Jeg gleder meg til å bli kjent med meg selv på nytt igjen, jeg har tross alt vært i et forhold i 4 år, og den gangen var jeg faktisk bare en tenåring. Jeg har forandret meg noe voldsomt på disse årene. Jeg har blant annet kjempet mot en sykdom og har vært så heldig at jeg har hatt gode mennesker å støtte meg til hele veien. Jeg har i tillegg blitt mye bedre i det siste, og jeg kjenner hvor mye jeg har savnet å kunne være meg selv uten å bli sliten! Og nå er det kun meg selv det skal være fokus på fremover. Er det en ting jeg har lært så er det at nøye planlegging er helt bortkastet – du aner ikke hva livet kaster etter deg allikevel. Hadde du spurt meg for et halvt år siden hvordan fremtiden min så ut hadde jeg vært sikker på at det hadde utspilt seg i huset vårt i Lindesnes. Nå er planene helt annerledes. Jeg liker egentlig hvor uforutsigbart livet er.

Sånn, da var tankene luftet og jeg føler jeg igjen kan begynne å blogge som normalt! Håper alt har stått bra til med dere i sommer og at dere gleder dere til høsten! Det gjør iallefall jeg♥