//Skrevet i samarbeid med Glossybox.no

_MG_6917 Glossybox er noe jeg virkelig er storfornøyd med! De var en av sponsorene til Roma-turen og jeg må bare si tusen takk for de utrolig flotte eskene! Produktene i Glossyboxen fra mai har jeg allerede prøvd, men jeg tenkte å la en av dere lesere stikke av med månedens Glossybox som har produkter fra Lòreal i seg, en eske som har vist seg å være utrolig populær! Også så fin den er! Hvis du vil vite mer om hva Glossybox er har jeg skrevet et litt mer utfyllende innlegg som du kan lese her._MG_6921
GLOSSYBOX MAI:
MAKE UP STORE: Hair tube, messy
ALOE VERA: Ultra moisturizing gel
HAWAIIAN TROPIC: Dry oil spf 15
KUESHI: Anti cellulite lotion
Selv om denne boksen egentlig er en «summer-prep» har den funkert utmerket i varme Italia, solkremen har blitt flittig brukt!

_MG_6919

HER ER GLOSSYBOXEN DU KAN VINNE MED PRODUKTER FRA LÒREAL:
COLOR RICHE: Lipstick 297 Red Passion
NUTRI GOLD: Extraordinary oil face
COLOR RICHE: Le vernis 133 Cliche
ELNETT: Satin normal hairspray
EXTRAORDINARY OIL: mask (sachet)
BROW ARTIST PLUMPER: Dark brown
+ SMINKEMAPPE

Det du må gjøre for å bli med i konkurransen er:
– Like facebooksiden min (her)
– Kommenter at du er med, husk å få med e-mail slik at jeg kan kontakte deg om du vinner

Hvis du ønsker å bestille denne esken kan du gjøre det her.