Ukens blogg:

Den første bloggen som får bli ukens blogg er Thelondongirl, en blogg jeg har fulgt nokså lenge! Hun har fantastiske bilder, mange inspirerende outfits og en hel haug med tips om London by, hvordan det er å studere og hvor du finner Londons skjulte skatter. Virkelig en blogg som er verdt å ta turen innom!
PicMonkey Collage

Ukens craving:
Denne uken har jeg siklet noe helt vederstyggelig etter denne sinnssykt kule buksa fra Saboskirt.
sabo

Ukens instagram:
Ida er en av de mest sprudlende jentene jeg noengang har møtt, og det vises utrolig godt via den nydelige instagramfeeden hennes! Liker du farger så anbefaler jeg at du legger til @idaasv for å få masse inspirasjon i feeden din.idaasv

Ukens opptur:
Dette må uten tvil være den gøye byturen jeg hadde sammen med Line og Bente på torsdag. Jeg elsker Kristiansand på sommeren! Snakk om stemning.

Ukens nedtur: Jeg ble dessverre syk i går og det var jo litt kjedelig, så andre planer ble lagt på hylla.

Ukens wanderlust:
Er uten tvil Roma! Kun en uke igjen, det er helt vilt og jeg har allerede litt reisefeber! roma

Ukens sang: