//Sponset premie

_MG_6877

Tenk, nå er det bare en uke og en dag til jeg reiser til Roma med 3 andre flotte jenter fra Femelle. Jeg gleder meg så mye at jeg holder på å sprekke! Byen jeg alltid har drømt om å reise til og landet jeg alltid har hatt en fascinasjon over får nå straks et besøk av meg, og jeg er klar for å spise pizza, pasta og gelato til jeg får en meget imponerende food-baby. Jeg har i tillegg vært så heldig å få 2 solkort fra Brun & Blid til en verdi 500,- på hver! Den ene skal jeg bruke på meg selv slik at jeg er fin, brun og bikini-skillefri til jeg reiser og det andre skal en av dere få!

Det du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er:
1) Lik facebooksiden min HER
2) Lik Brun & Blid sin facebookside HER
3) Kommenter at du er med, inkluder mailen din slik at jeg kan kontakte deg.

_MG_6883

Lykke til!