Uææh, er juni virkelig over allerede? Føles som om vi bare er en uke inne i juni for min del altså, blir litt lei meg over at sommermånedene går så ufattelig fort i forhold til alle andre måneder. Jeg tenkte å begynne med ‘månedens favoritter’ igjen, så da er det bare å gnu på!
_MG_6578

Anastasia Beverly Hills dipbrow pomade (dark brown)
Jeg har faktisk fått mer komplimenter på brynene mine enn noengang etter jeg begynte med denne, den gir et litt mer fyldig og naturlig resulat enn bare pudder, og selv om jeg var litt skeptisk til prisen i forhold til volumet i krukka skjønner jeg jo nå at det er hvert hver krone, den er altså veldig drøy.

Real Techniques brow brush
Denne bruker jeg sammen med dipbrow pomaden, og som alle Real Techniques-børstene er denne også helt topp. En av mine aller beste verktøy i sminkepungen!

Makeup Mekka face powder contour palette (light)
Denne har også blitt en ny favoritt, før brukte jeg NYX bronzer og Mary Lou-manizer, men begge har blitt erstattet av denne. Bruker den hver dag! Kommer snart video om den også.

Makeup Mekka duo powder contouring brush 181
Denne bruker jeg til å få et fint resultat på contour paletten. Utrolig genialt med slike 2-i-1 løsninger_MG_6581.

The Body Shop almond hand  & nail cream
Før var jeg 100% tilhenger av Loccitane sin håndkrem, men den har lett blitt utkonkurrert av denne. Den er mye større, billigere og ikke minst bedre. Også lukter den helt himmelsk!

Kardashian Beauty eye fidelity mascara
En vannfast mascara er et must nå i sommer, og dette er min ultimate favoritt. Ofte synes jeg vannfaste mascara går litt på kompromiss av hvor gode de er, men ikke denne. Får lange og fyldige vipper, og jeg kan svette og danse hele natten lang uten at jeg får pandaøyne. Genial!

Makeup Revolution ultra cover and conceal palette (light-medium)
Denne er utrolig grei å ha! Jeg vet mange bruker den til contouring, men det synes jeg ikke den passet helt til. Den er derimot genial fordi den har mange nyanser og man slipper å kjøpe nye concealere etter sesong og brunfarge og man kan dekke både under øyne og andre ujevnheter.

Makeup Mekka-konkurransen er nå avsluttet og vinneren ble Rannveig! Det kommer en ny og sommerslig konkurranse i løpet av uken, så bare å følge med :-)

//inneholder adlinks og sponsede produkter