//Glossyboxen er sponset

Da vi flyttet ut i huset var det mye som måtte vike for andre «praktiske» ting; treningsmedlemskaper, fadderavtaler, Spotify premium og en ting som har vært utrolig savnet – Glossybox! Hver måned gledet jeg meg til denne esken med godbiter skulle dumpe nedi postkassa, det føltes som bursdag hver eneste gang jeg åpnet esken for å kikke på alle de gøye tingene jeg skulle få prøve.

Enkelt forklart er Glossybox en eske med forskjellige skjønnhetsprodukter som kommer hver måned. En eske koster bare 179,- noe som er latterlig billig i forhold til hva du får. Det er ingen ekstra eller skjulte kostnader som toll eller frakt. Det er heller ingen bindingstid, du kan velge å bare få den ene Glossyboxen. Eller du kan velge hvilke måneder du vil! Etterhvert som du får testet produktene kan du også vurdere dem og samle opp Glossypoints som kan brukes til å få en gratis eske når du har samlet opp mange nok. Vil du lese mer om Glossybox, bestille eller kanskje gi bort en i gave til en venn? Les mer her.
_MG_6473

I MIN GLOSSYBOX:

LORÈAL PARIS ELNETT SATIN HAIRSPRAY

En legendarisk hårspray som gir langvarig hold. Denne størrelsen passer perfekt i veska!

MAKE UP STORE NAILPOLISH

Jeg elsker Make Up Store sine produkter, og gleder meg til å få denne freshe fargen på neglene i sommer.

BURT’S BEES REJUVENATING LIP BALM

Burt’s Bees har mange gode produkter, og jeg er personlig avhengig av en god leppepomade. Veldig spent på denne!

BELLÀPIERRE COSMETIC GLITTERS

Skinn litt ekstra på sommerfesten i år med dette kroppsglitteret!

SECHE VITE DRY FAST TOP COAT

Denne har jeg hørt mye om, så jeg gleder meg veldig til å se om den lever opp til (de skyhøye) forventningene.

Har du prøvd Glossybox før?