1. Jeg finner aldri tingene mine. Hvor er kortet? Hvor er den andre skoen? Hvor er mobilen? Har du sett leppomaden min?! Jeg holder virkelig aldri fred om dette her, og det er sinnssykt tidskrevende og sikkert like irriterende for andre som det er for meg, haha. Jeg har ikke styr på noe som helst, og jeg blir like overrasket hver gang jeg klarer å gå ut blant folk uten å glemme å ta på meg bukse. Visste dere at en gang glemte jeg at jeg fortsatt hadde tannbørsten da jeg hadde kommet nesten helt frem til skolen? Jeg blir så overgitt.

2. Jeg har en greie med å rive små papirbiter. Ikke spør engang.

3. Jeg elsker bokstavrim og blir like lykkelig hver gang jeg ser noe som «syrlig og søt sitrussmoothie». Det trenger ikke engang å gi mening._MG_5205

4. Rape på kommando? Selvfølgelig kan jeg det.

5. Jeg er så treg av meg at det gjør vondt. Jeg lovte dere å svare på spørsmålsrunde før jeg reiste til Rhodos. Jobber fortsatt med den saken…

6. Sminke er virkelig ikke viktig for meg i hverdagen og går som oftest uten. Jeg synes det er kjempegøy med sminke, men de fleste dager holder det lenge med fuktighetskrem og leppepomade. _MG_4327

7. Humoren min kan være litt vanskelig å forstå til tider, og mange tror at jeg er veldig sur eller ikke bryr meg. Det er veldig vanskelig å forklare og til tider skjønner ikke engang samboeren min eller mamma når jeg tuller..

8. Jeg elsker deig, og jeg er ikke sen å be (les: forsyne meg uten lov..) hvis det står klar bolle- eller pizzadeig på benken. Pepperkakedeig er favoritten, haha!

9. Hvis du går forbi meg og jeg har et helt sykt uttrykk i fjeset er det fordi jeg tygger meg på innsiden av kinnet. Disgusting, I know._MG_4697

10. Jeg elsker middag, og tenker stort sett på mat hele tiden og middag er toppen av kransekaka. Jeg er ikke typen som kan «bare ta mæ ei skjeve me levårpostei» til middag.

11. Jeg har et litt anstrengt forhold til svaner, jeg har nemlig blitt angrepet mange ganger, både som baby og i eldre alder. Det er forresten dritvondt å bli bitt av en svane om noen skulle lure på det.

12. Jeg spilte tverrfløyte i 9 år og var faktisk temmelig flink. Jeg kan dermed også spille saksofon. Jeg har også prøvd meg på bass og gitar, men det ble aldri noe særlig suksess. Jeg kunne faktisk tenkt meg å starte opp igjen med tverrfløyte!_MG_5005

13.  Personlig synes jeg at jeg er kjempemorsom og kan lett sitte og le av meg selv. Kjempelenge! Haha, viktig å være sin egen beste venn vet dere!

14. Jeg er et fryktelig vanemenneske, og finner jeg for eksempel en rett jeg liker spiser jeg det gjerne hver dag til jeg nesten spyr av det. Samme med klesplagg, filmer, turløyper. Anything!

15. Alkohol gir meg så «pels» på tennene, altså at de blir ruglete og det får jeg helt noia av. Av og til kan jeg faktisk bli skikkelig distrahert av dette når jeg er ute. Kanskje jeg må begynne å ha en tannbørst i BH-en?

Kan ikke du fortelle meg en ting eller to om deg selv? :-D