Sommer er gåing, varme føtter og brune legger. Om sommeren er det aller best å gå med så behagelig fottøy som mulig synes jeg, og derfor har jeg funnet frem 4 par sko fra Zalando som er essensielle for meg i sommergarderoben, enten om jeg skal på camping, sydenferie, storbyferie eller bare kose meg hjemme. Jeg har også blitt bitt av basillen og liker veldig godt hvite sko i sommer! Er jo så utrolig fint når brunfargen kommer snikende. Ellers er jeg veldig glad i sorte antrekk, selv på sommeren og synes hvite sko skaper en kul kontrast.

Husk forresten at Rabble.no har rabatter på mange norske og internasjonale nettbutikker og her kan du finne rabattene for disse skoene på Zalando. Jeg passer alltid på å søke opp rabatter der før jeg kjøper noe i nettbutikker nå, det er nemlig masse penger å spare!

musthavesummershoes

Nike sneakers | Vans canvas sko | Block heel | Birkenstock slippers

Hva er dine skofavoritter om sommeren?