//I samarbeid med makeupmekka.no

Dere har sikkert hørt om slike brush eggs som virkelig begynner å bli populære blant sminkeguruer på forums og Youtube, og jeg har vært veldig interessert i å prøve selv. Jeg har vært så heldig å fått lov til å prøve Makeup Mekka sin Smart Cleansing Brush Egg og jeg må si at jeg er veldig imponert! Tidligere har jeg bare vasket kostene mot håndflaten, og jeg fikk litt sjokk da jeg så hvor fortere det gikk å bruke egget. Ikke minst hvor mye renere spesielt foundation og pudderkosten føltes etterpå!

Egget har slike riller som gjør at kosterensen kommer bedre til og gjør kosten ren mye raskere enn ved å bare bruke hendene. Utrolig praktisk! Spesielt for slike som meg som synes kostevasking er et uendelig ork, men det må jo faktisk bli gjort. Jeg har brukt Pro Mild Cosmetic Brush Shampoo i denne videoen og er utrolig fornøyd med den! De har en liten kampanje akkurat nå hvor du kan få kjøpt både egget og rensen til 100,-.

Dere som har lest bloggen min en liten stund vet at jeg er utrolig glad i Makeup Mekka, og liker virkelig produktene deres. Jeg ville heller aldri anbefalt noe for dere uten at jeg var fornøyd med produktet. Makeup Mekka tester ikke på dyr heller, og det er et must for meg!

Har du prøvd brush egg før?