Endelig, endelig, ENDELIG fikk Norge også inn Real Techniques sine sminkekoster fra Bold Metals collection. Jeg fikk de like før jeg reiste til Rhodos og jeg er SÅ fornøyd. Ikke bare ser de fine ut på sminkebordet, men de er også utrolig gode – slik som alle børstene derfra! De føles også utrolig eksklusive, og på en måte litt tunge og ligger helt perfekt i hånden. Jeg elsker det! Haha, hvem skulle trodd at man kunne bli så gira over noen sminkekoster? _MG_6399Jeg kjøpte mine på Coverbrands, du kan finne alle her.

_MG_6392

Dette er Tapered Blush Brush, som altså passer perfekt til blush. _MG_6397

Arched Powder Brush, beste pudderkosten jeg har hatt.
_MG_6401

Disse er jo faktisk litt dyre, men synes det er litt stas å ha noen få ting i sminkeskuffen som er litt eksklusive. Så for min del er de absolutt verdt det – men, jeg kommer ikke til å kjøpe hele serien for å si det slik.

Har du prøvd Real Techniques sine sminkekoster før? Hva synes du?