hikjbnmbnm
ghj ghjghjvbn

Kjole & smykke: Bik Bok | Sko: Guess | Jakke: H&M | Belte: Ebay

I dag har jeg virkelig hatt en litt spesiell 17. mai. Jeg har nemlig feiret den hjemme hos meg og Christopher for aller første gang! En veldig spesiell opplevelse å faktisk ha et selskap i eget hus. Det ble et lite spleiselag slik at det ikke ble så altfor mye stress, matlaging og rengjøring – men allikevel, er jeg virkelig så voksen? Har ikke hatt en eneste pølse eller is i dag! Det må virkelig gjøres noe med. Skal ut med søteste Anette i kveld, så da satser jeg på Shell-pølse til nattmat og en is på veien til Vennesla, hehe!

Ellers har PCen min gått strake veien til helvete, så jeg må for det første låne Christopher sin PC og se på en TV-skjerm og for det andre så må jeg redigere i Lightroom, noe jeg absolutt ikke er vant til, så derfor er bildene mine nokså annerledes enn vanlig. Jeg kjenner jeg er skikkelig stressa over det og merker jeg må få kjøpt meg en ny datamaskin fort som bare fy.

Og helt til slutt: Gratulerer så mye til dagen alle sammen! Håper den blir fin for dere alle sammen ♥