//Skrevet i samarbeid med Coolstuff.no

_MG_6134

Beer Tjiller – en genial liten sak! Finnes det noe bedre enn lange, varme dager med en kald drikke plassert i hånda? Neppe! Problemet er jo bare at når det er varmt ute, blir også drikken varm. Beer Tjiller løser dette problemet nokså galant, den holder ikke bare ølet ditt i samme temperatur i en liten stund, men den kjøler den faktisk ned og holder på kulden i omtrent 5 timer! Det er genialt, det. Bare ha Beer Tjiller i frysen helt til du skal nyte en god, kald en. Enten om det skulle være øl, brus eller iste. Både på boks og på glass! Jeg testet faktisk nettopp med et glass brus i romtemperatur, som var blitt iskaldt etter bare 5 minutter, elsker denne geniale dingsen!

Den er laget av blant annet aliminium, så den er med andre ord superlett og enkel å ta med seg ut i hagen, på stranda eller festivaler. Beer Tjiller kan kjøpes her.

_MG_6138