Jeg sitter her på flyplassen helt alene, alle har dratt hjem. En etter en. Og nå er det snart min tur. Denne uken har vært helt fantastisk, 6 jenter fra helt forskjellige deler av landet med helt forskjellige liv og forskjellige personligheter har delt en nydelig villa på Rhodos i syv dager, og det eneste vi hadde til felles var blogging. Hvem visste at man kunne bli så glad i så mange på så kort tid?_MG_6027

Jeg har opplevd så mye spennende denne uken og gjort ting jeg aldri har gjort før. En helt fantastisk uke er nå over, og jeg sitter igjen med utallige inntrykk og følelser. Det ble noen våte øyner da vi skulle si farvel, for å si det slik. Det er helt utrolig hvilke muligheter blogging kan gi. _MG_6108

En ting er iallefall sikkert: Denne gjengen er ikke ferdig med hverandre! Tusen takk for en helt fantastisk uke, jenter. Det har vært så supert å være med dere og oppleve alt det denne uken har bydd på sammen. Vi sees!