_MG_5502

Wow, for en fin natur Rhodos har altså! I går var vi på stranden hele dagen og grillet oss fine og røde. Vi la oss rett ved et vannsport-senter, så det ble like gjerne en liten tur på vannscooter og en slik sofa som blir dratt etter en båt. Utrolig morsomt og jeg hadde aldri prøvd noe av dette før. De andre jentene tok seg en tur ut på pedal-båt. Det var helt vindstille og helt ufattelig vakkert på sjøen. Vi var kjempeheldige med været i går med andre ord.

Kvelden og natten ble tilbragt i Rhodos by med en helt fantastisk middag på Koukos. Virkelig, om du noengang befinner deg i nærheten vil jeg anbefale deg å prøve «mixed grill» retten, akkompagnert med tzatziki, hvitløksbrød, pommes frites og cheese balls. De hadde også noen kjempegode drinker med lokale råvarer med en historie bak hver drink. Virkelig et gastronomisk høydepunkt!

Ellers har vi det fortsatt herlig her nede og nyter virkelig solstrålene. Håper alt står bra til i Norge ♥