_MG_5221_MG_5205Bilde tatt av Marlene_MG_5233

Heisann alle dere flotte lesere! Nå er vi endelig godt stasjonert her nede på Rhodos. Det var masse tull med flyet, så vi var fremme 8 timer senere enn planlagt. Men, det var så utrolig verdt det! Det er utrolig fint her, og vi bor i den sykeste villaen jeg noensinne har sett. Kjempefine rom, moderne og eget basseng. Digg! Nå skal vi straks freshe oss opp for å dra inn til Rhodos by for å shoppe litt. Vi holder jo på å lage en web-serie når vi er her som kommer til å komme ut på Femelle TV, og teaseren har allerde kommet ut, se den gjerne her. Serien blir lansert i mai! Jentene her er så supre og morsomme, stikk gjerne en tur innom disse bloggerne for å se flere fine bilder: Marlene, Ida, Julie Victoria, Benedicte og Maren.

Men nå er det litt oppfreshing Vi snakkes senere, gleder meg virkelig til å vise dere flere bilder fra dette flotte stedet. ♥