//ANNONSE_MG_5082

Hei dere og riktig god onsdag! Skal si denne uken har gått fort. I dag tenkte jeg å vise dere en kjempefin liten sak som jeg fikk i posten rett før jeg reiste til Gran Canaria. Jeg har med andre ord prøvd den ganske mange ganger nå og må si jeg er utrolig fornøyd! Jeg har mange andre produkter fra Formula 10.0.6, men denne blir nok fast inventar, og er uten tvil den beste peel-off masken jeg noengang har prøvd.

 review

Den har altså alle egenskapene jeg ser etter i en peel-off mask, det eneste jeg synes var et lite minus var at den brukte litt tid på å tørke og var vanskelig å dra av. En ting jeg også glemte å få på her er at den også tok med seg mange av disse sorte prikkene på nesa. Helt fantastisk! Er veldig imponert over produktet og kommer definitivt til å prøve flere ting fra Formula 10.0.6

Har du prøvd denne? Hva synes du om Formula 10.0.6?