_MG_5008

Hei dere og riktig god freeeedag! For litt over en uke siden var jeg på Aloe Vera- party og fikk kjøpt med meg hjem noen få produkter. Det var altså så utrolig deilig! Vi begynte med en skikkelig god rensekrem, så mud-mask og fuktighetskrem. Og i tillegg fikk vi peelet hendene våre silkemyke og prøvd fantastiske fuktighetskremer. Et deilig avbrekk i en ellers grå hverdag med andre ord! Mamma er selv forhandler, så jeg har fått prøvd litt av hvert når det gjelder Forever Living produktene. To av disse er must have hjemme hos meg, også måtte jeg prøve med på sminkefjerneren!

Bor du i Mandalsområdet og er interessert i å prøve produktene fra Forever Living så vil jeg anbefale deg å ringe eller tekste Marianne Gauksås på 47028539. Hun er utrolig hyggelig og ikke minst glad i jobben sin, noe som er utrolig viktig. Hun er også veldig flink på å følge opp, noe som er en flott egenskap!

ALOE FIRST NATURAL SOOTHING SPRAY

Denne er helt genial å ha, iallefall nå som sommeren nærmer seg. Denne roer ned huden når det gjelder alt! Insektsbitt, solbrent, brennesle, brannskader. Alt! Jeg er fryktelig allergisk mot insektsbitt og blir utrolig dårlig hvis jeg får bare et for mye. Denne hjelper huden i å bli mindre irritert. Etter jeg har vært ute i sola (kanskje litt for lenge?) så sprayer jeg et tynt lag med denne før jeg tar på after sun. Hjelper noe helt vannvittig!

ALOE CLEANSER

Denne har jeg ikke fått prøvd så mye, men er så langt veldig fornøyd! Den gjør jobben sin og jeg føler meg virkelig ren etter jeg har brukt den. Også så drøy i bruk!

ALOE HEAT LOTION

Ennå et fantastisk produkt! Jeg har jo ME, noe som vil si at jeg har mange skavanker på kroppen som verker en del. Dette er som voltaren krem, bare at det er kun naturlige ingredienser her. Den funker også ypperlig på hodeverk i tinningen. Ingen av Forever Living produktene er dyretestet, noe som absolutt er tommel opp!

– – – – – – –

Jeg vil bare presisere på slutten at dette ikke er et betalt innlegg på noen måte, og jeg har heller ikke fått rabatt på produktene. Jeg har heller ikke telling på hvor mange ganger jeg har sagt nei til tilbud fra Forever Living forhandlere om et samarbeid. Jeg er nemlig ikke interessert i et samarbeid med dem, kun å vise dere produkter jeg kan gå 100% inn for.