_MG_5003_MG_4926_MG_5005

Heisann, lenge siden sist! Jeg har endelig fått kjøpt meg Anastasia dipbrow pomade, etter å ha hørt så mye snakk om den i minst et år så måtte jeg bare slå til da det var tilbud på den på blivakker.no. Jeg må si at jeg faktisk er nokså fornøyd, men om det slår Barry M sitt øyebrynspallett som jeg er så glad i vet jeg sannelig ikke ennå. Har dere lyst på en skikkelig review av Anastasia dipbrowen?

Forresten har jeg to kjempekoselige ting å dele med dere! Den første er at jeg har fått meg en avtale med Makeupmekka.no, og jeg elsker jo produktene derfra. Så det kommer til å bli vist endel godsaker derfra. I tillegg har jeg vært og søkt jobb, og fikk ja på et sted jeg virkelig ønsker å jobbe. Alt er ikke i boks ennå, ting tar jo lang tid med NAV og papirer og slikt, men jeg gleder meg virkelig til å begynne!

Har du prøvd Anastasia dipbrow pomade? Hva synes du?