_MG_4632_MG_4615_MG_4635

 

Hei dere og god mandag! Håper dere har hatt en fin helg og er klar for en helt ny uke! Jeg er egentlig aldri klar for noe som helst på mandager, uansett hvor godt jeg har sovet og hvor mye jeg har slappet av. Aner virkelig ikke hvor det kommer fra, kanskje det er bare den modusen man kommer inn i fra fredag kveld? Uansett var jeg så trøtt i dag at innsatsen til det meste gikk i dass, takk gud for knæsje leppestifter, et strikk i håret og en behagelig og fin topp sier jeg da! Selv om jeg er verdens dårligst på disse «messy-bun» hårsveisene. Jeg ser liksom ikke messy-chic ut, men messy-hobo, hahah!

Nå skal jeg straks hive meg rundt og lage middag, er meatless-monday her i huset! I forrige uke hadde jeg 3 kjøttfrie dager, og jeg er egentlig veldig overrasket over hvor lett det er å ikke ha kjøtt hver dag. Prøver meg på litt nye oppskrifter for tiden, så kanskje noe havner på bloggen? Forresten, har en bitteliten giveaway på Facebook-siden min. Delta gjerne og lik hvis du vil HER.