//Skrevet i samarbeid med Rabble.no

Hei dere og riktig god lørdag! Helgen er jo nettshoppingens dager, og i dag tenkte jeg å vise dere mine favoritter fra sommerens makeuptrender! Produktene har jeg hentet fra mine to favoritt nettbutikker for skjønnhet, nemlig Bangerhead og Coverbrands. Trykk HER for å finne rabattkodene til Bangerhead og HER for rabattkodene til Coverbrands. På Rabble.no kan du finne rabattkoder til alle mulige nettbutikker.

finelines

En bold eyeliner er en av mine store favoritter denne sesongen! Du kan forandre formen på øynene totalt og du kan gjøre det på så mange spennende måter. En bold liner har blitt brukt på catwalken denne sesongen av blant annet motehus som Oscar De La Renta, Saint Laurent, Prada og Celinè

GET THE LOOK:

1: Elizabeth Mott liquid liner 2: Make Up Store cake eyeliner 3: Bangerhead eyeliner brush

4: Elizabeth Mott mascara 5: Wet ‘n Wild liquid liner

boldlips

Skikkelig farge på leppene er utrolig fint både i hverdagen og fest, og en fantastisk måte å sprite opp antrekkene på.

GET THE LOOK:

1: Barry M touch of magic – genie 2: Too Faced la creme color drenched lip cream

3: Sara Happ sparkling pink grapegruit lip scrub 4: Studiomakeup rich hydration lipstick

natural

Like sikkert som at sommeren kommer hvert år kommer «bare faced» trenden, og den funker like bra hver år! Stikkord her er; naturlig glød, gyldne toner og lyse rosafarger.

GET THE LOOK:

1: Ole Henriksen CC Cream 2: Anastasia highlight brow kit 3: Clarins color quench lip balm 4: Shiseido eyelash curler

Håper dere fikk litt sminkeinspirasjon og at dere kan dra nytte av rabattene og spare litt penger hvis dere skal oppdatere sminkepungen nå i vår! Hva er din favoritt trend på makeupfronten i år?