Vanligvis pleier jeg jo å ha en liten «favoritter fra forrige måned», men det glemte jeg helt denne gangen, og siden vi var så langt inn i den nye måneden tenkte jeg å heller vise skjønnhetsproduktene jeg har hatt en stund som jeg kan gå 100% god for. _MG_4543

ORIFLAME MATTE CONTROL PRESSED POWDER

Denne er virkelig helt super når man har fet, glinsende hud slik som jeg. Det er et gjennomsiktig pudder som jeg sveiper lett over i T-sonen og på haken for å få området mattere. Og siden det er gjennomsiktig kan jeg påføre flere ganger om dagen hvis det behøves!

L’OCCITANE HAND CREAM

En livredder for tørre hender altså. Den tørker inn med en gang og er ikke klissete i det hele tatt. Også lukter den minimalt! Ah, love it. Denne har ligget på nattbordet mitt igjennom hele vinteren, perfekt å ta på rett før jeg legger meg og når jeg står opp.

NYX MATTE LIPSTICK (ALABAMA)

Min aller kjæreste leppestift er uten tvil denne. Den dype rødfargen er like fin på blek hud som solbrun hud, og derfor bruker jeg den hele året rundt. Den er i tillegg matt, så den holder helt ufattelig lenge. Jeg har faktisk og spist treretters middag med denne på uten at jeg har måtte tatt på et nytt lag.

PINSETTER (FRA PRIMARK)

Okei, jeg får kanskje litt tyn fra Hamelten-fans der ute, men jeg synes faktisk pinsettene man kjøper på Primark for sånn 5 kroner er bedre enn den gullpinsetten til 500 kroner. Plukker alltid med meg en pakke av disse bare sånn i tilfelle, og nå har jeg faktisk alt for mange, for jeg har aldri måtte kaste noen av dem.

_MG_4545

NILENS JORD POWER VOLUME MASCARA

Jeg skifter mascara omtrent like ofte som jeg bytter sokker, så akkurat at denne er mascaraen med stor m for meg kan jeg ikke akkurat si. Men jeg måtte få med meg en svart mascara fordi om jeg kunne bare valgt et sminkeprodukt for resten av livet hadde det blitt, you guessed it, en svart mascara som gir volum uten å klumpe seg.

BEAUTY BLENDER 

Dette har virkelig gjort påføringen av foundation til en drøm! Jeg er veldig glad i Real Techniques sin Expert Face Brush også, men synes den passer aller best til litt tjukkere foundations enn jeg bruker i hverdagen. Denne har så mange gøye vinkler at man kommer inn i alle øyekroker og alt!

NILENS JORD NEGLELAKK (676)

En svart neglelakk er alltid fint! Min favoritt er fra Nilens Jord.

MAKEUP MEKKA PHOTO TOUCH CONCEALER 

Denne har jeg skrevet om mange ganger før, men jeg kan ikke presisere nok hvor mye jeg elsker denne greia her. Elsker den lette appliseringen og at den ikke er kakete i det hele tatt!_MG_4550

Hva er din(e) absolutte favoritter?