_MG_0719

Hei alle sammen! Nå er det faktisk tid for bloggens første (tror jeg?) DIY! Eller gjør-det-selv, om det foretrekkes. Jeg har sett endel på pinterest at folk lager såpedispensere ut av mason jars/ norgesglass liknende ting, og også fra diverse flasker. Nå hadde jeg også lyst til å gjøre noe liknende, men litt mer min stil, hehe. Ble iallefall veldig fornøyd med resultatet, og det passer perfekt inn på mitt svarte og røde bad. Også er det jo en morsom og lett ting å lage, de fleste har jo disse tingene liggende rundt seg fra før av.

_MG_0710

Husk å vaske flasken nøye og la den tørke godt før du begynner å teipe og spraye! Jeg brukte Quick Spraylakk som tørket etter 1 time i sola. Veldig praktisk!

_MG_0711

Det er nå morroa begynner! Lim fast nagler og hva enn du vil, hvor enn du vil!

_MG_0713

La limet tørke, fyll på med såpe som lukter digg, sett på pumpa og vips så er den ferdig!

_MG_0718

Håper dette innlegget falt i smak! Våren og fint vær får meg i håndarbeid-humør rett og slett. Ønsker dere flere slike innlegg?

//HENTET FRA MIN GAMLE BLOGG