Hei dere! I går ble det en bloggfri dag, gitt. Var helt utslitt etter markedet i Mogan. For en utrolig koselig by Mogan er forresten! Blir helt forelsket hver gang. Markedet er så som så. Men jeg hadde ikke vært der før, så greit å få det unna. Kjenner jeg savner markeder og bazaarer med håndlagde ting og ikke masseproduserte Michael Kors kopivesker fra Kina.. Det ble med andre ord ikke de store innkjøpene hos meg, bare en løper, hehe. Det har dessverre vært litt dårlig vær de siste dagene og i morgen skal det regne, så vi har hatt litt uflaks denne uken men neste uke skal det bli knallvær. Håper på det! Her får dere en aldri så liten bildesmell fra fine Mogan!

_MG_4419 _MG_4424 _MG_4425 _MG_4426 _MG_4427 _MG_4428 _MG_4432 _MG_4433 _MG_4442

Skal du reise til Mogan og trenger hotell? Sjekk ut Bestehotell.no