Hei dere og riktig god «morgen»! Jeg har hatt tidenes frokost i dag, med champagne og hele pakka. Slapp av, bildene her representerer ikke 10% av frokosten min engang, jeg hadde et helt tilhengerlass av egg, bacon, bønner og pølser først. Ikke så fryktelig sjarmerende med andre ord. Bartenderen humret godt for seg selv da jeg begynte å ta bilde av frokostdesserten og helt ærlig klandrer jeg han ikke heller, haha. Jeg har dessverre blitt immun mot flauhet når det gjelder å ta opp kameraet og ta bilder av mat på en tallerken i allslags vinkler.

Vil virkelig anbefale å prøve frokostbuffeten her på Maroa, den ligger rett ved Anfi, på den lille øya. Maten er ikke sånn superduper-herregud-du-må-smake, men den er ganske god. Det som derimot gjør hele opplevelsen er at det er en utrolig chill stemning her, med en oase av palmetrær og kaktuser rundt og mange kule lounge-områder. Og såklart, alkohol med i buffet-prisen, hehe.

I går var det veldig overskyet og vind så jeg brukte gårsdagen på å sove og spise is, hehe. Nå er heldigvis solen kommet fram så det blir grillings av trynet mitt som fortsatt er nokså blekt i motsetning til resten av kroppen, haha! Håper dere koser dere masse hjemme og at vårsola har tittet frem ♥

_MG_4381 _MG_4384_MG_4382 _MG_4383 _MG_4387_MG_4388