Lørdag! lørdag, lørdag, lørdag LØRDAG! Du skjønner tegninga? Good. Hei, forresten! Jeg har endelig kravlet ut av min mørke hule, tatt en dusj og er klar for sivilisasjonen nok en gang etter å vært dårlig (igjen) en liten stund. Denne vinteren tar faktisk knekken på meg, vurderer sterkt å selge håret mitt for å betale for en restplassbillett til hvor-som-helst så lenge det er varmt der. Noen som er med eller? Vi kan drikke eksotiske drinker ut av ananas-skall og bli brune og bruke flash tattoos, hehehe.

Forresten er det mye frokostmas på denne bloggen for tiden, jeg vet, jeg vet. Men det er liksom kun det som skjer for tiden: Mat, haha! Legg merke til at dette innlegget ligger under «jakt» kategorien på blogg.no. Ganske påpasselig, siden kjøleskapet vårt er nokså lite, og nokså fullt. Så jeg må faktisk jakte litt for å få maten min. Det er harde bud her i hus for tiden.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jeg er faktisk stasjonert hjemme hos mor as we speak, så jeg får vel nesten være litt med henne før jeg og Christopher skal ha datekveld senere. Blir så koselig atte! Hva skal dere i kveld? Full sving på byen eller hjemme med Netflix? Eller noe midt i mellom? Hehe, uansett får dere ha en flott lørdag ♥