Image and video hosting by TinyPic

Man skal vel egentlig aldri si aldri, men disse produktene tviler jeg sterkt på at jeg kommer til å bytte ut i nærmeste fremtid. Dette er produkter jeg har lagt min elsk på, og dette innlegget er ikke for å selge eller noe som helst, bare være skikkelig ærlig med dere om hva som funker for meg. For skjønnhetsjungelen er stor, og det er skummelt å vandre alene, haha. Og det er iallefall ikke alltid like lett å vite hvem man kan stole på nå i dagens mediaverden. Spesielt blogging føler jeg bare har blitt penger, penger, penger og det er jo litt trist, når bloggere skal på en måte være online venninner som gir deg ordentlige vurderinger. Uansett, her er mine 6 absolutte favoritter!

Image and video hosting by TinyPic

THE LIP SCRUB BY SARA HAPP

Hands down, et av de mest fantastiske produktene jeg har prøvd når det gjelder scrubs. Jeg trodde egentlig ikke noe på det hele, da jeg har en tendens til å vike litt fra produkter når alle bloggere liksom hyller det opp og ned i mente, men etter jeg prøvde selv ble jeg faktisk helt frelst. Jeg bruker denne omtrent en dag i uken, og man kan nesten ikke se at den er brukt engang. Den er drøy, altså! Jeg har min i clementine, noe som passer meg perfekt. Og husk, dette sier jeg ikke for å tjene noen usle penger i kassa, jeg går faktisk 100% inn for dette produktet.

MAKEUP MEKKA SMOOTH AND CREAMY LIPSTICK – WILD AT HEART

He-rre-gud! Jeg har funnet min burgunderfargede leppestift iallefall. Denne er dessverre utsolgt på Makeup Mekka nå, så jeg regner med den er ganske populær. Den er kremete, men ikke glatt. Og den er matt uten å være tørr. En perfekt kombinasjon altså! Dessuten holder den ufattelig lenge, jeg har faktisk fått kommentarer etter jeg har spist både middag og dessert om hvordan i alle dager den holder så lenge. Jeg har så klart et par triks i ermet, men det er ikke alle leppestifter som holder like lenge likevel.

NYX MATTE BRONZER

Det er mange der ute som sverger til Too Faced sin matte bronzer, det kunne aldri jeg for jeg hadde konstant slikket meg selv i ansiktet hvis jeg lukta sjokolade. Jeg kan ikke fordra bronzere med skimmer i, og denne er matt og fin og holder hele dagen. Nå som jeg er på mitt aller blekeste gjennom vinteren (solarium, neitakk) så er den litt for mørk for meg, men om sommeren når jeg er brun og fregnete bruker jeg gjerne kun denne under kinnbena som ansikts sminke

BARE MINERALS PUDDER

En ganske nyoppdagen favoritt hos meg siden jeg sverget til NYX HD Powder så lenge, men nå er den tiden over. Inn med mineralsminken, sier nå jeg! Jeg føler meg lett sminket med denne på og det er alltids et stort pluss i min bok. I tillegg ser jeg nok ikke like sminket ut heller. Føler også at huden har blitt betydelig bedre etter jeg begynte med dette pudderet. I like it!

SMASHBOX PHOTO FINISH FOUNDATION PRIMER

VERDENS BESTE PRODUKT! Kan faktisk ikke få sagt dette nok, for jeg tviler så utrolig på at det finnes en bedre primer enn dette. Da skal man isåfall lete lenge. Iallefall for min del passer denne perfekt, siden den er oljefri og jeg har fet hud. Jeg føler meg bare hundre ganger bedre når jeg bruker denne som base på huden min, den blir rett og slett slikeglatt.

REAL TECHNIQUES POWDER BRUSH

At jeg har en supercrush på børstene fra Real Techniques er ikke akkurat noe nytt, jeg er nemlig glad i alle børstene derfra, og jeg skal aldri ha noe annet igjen (utenom noen billigere noen fra Makeup Mekka og liknende til øyne) Den er bare stor og superlett å jobbe med. Gjett hvem som gleder seg til Bold Metals Collection kommer til Norge da, haha!

Har du noen favoritter du gjerne vil dele?