Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Hei og hallo der! Vinteren har offisielt ankommet Sørlandskysten, og siden jeg fortsatt er pjusk og høres ut som Darth Vader når jeg snakker holder jeg meg helst innendørs utenom når jeg må ut med Connie for at hun skal få rulla i snøen og bli klissvåt såklart! Haha. Nei, jeg er virkelig glad jeg ikke skal ut å kjøre i dette spetakkelet! I dag prøvde jeg meg på en ny juice som hørtes god ut, men som smakte dritt. Det kan ha noe med at alt jeg spiser kjennes ut som knivblader når jeg svelger, så får prøve igjen en annen dag, haha! Holder forresten smått på med en «fototips for bloggere del 2» innlegg siden det første falt så veldig i smak.

Tror rett og slett jeg runder av nå og går og tar meg en høneblund. Hva skjer hos dere da? Snør det i resten av landet?