Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

– 2 epler, 2 gulerøtter, 2 appelsiner. Ready, set, juice! –

God kveld og god mandag dere! Huff, i dag har virkelig ikke vært min dag, til tross for en nydelig start på dagen. Fikk en oppskrift til juiceren i går som jeg bare måtte prøve hos christinestol.blogg.no og den smakte helt nydelig. I tillegg er det meatless monday her i hus, noe som vil si ingen kjøtt hverken til frokost, middag eller lunch. Vi fikk et toastjern til jul som er perfekt til å lage ostesmørbrød i, og det er jo så ufattelig godt! Men ja, dagen videre ble ikke noe suksess, haha. Jeg har nemlig blitt syk, med ekstremt vondt i halsen og ørene, imens jeg dro meg igjennom Coop Obs for å handle inn mat til uka som kommer og støvsuger. Da jeg endelig kom hjem ville jeg bare slenge en tripple cheese pizza i ovnen og sette meg ned å se Friends på Netflix. Men ikke før jeg brant meg 3(!) ganger. Blir mye syting på bloggen i det siste, men må jo få det ut en plass, haha.

Nei, tror jeg runder av her og kryper tilbake til sofakroken jeg var i. Har du juicemaskin? Og hvordan har mandagen din vært?