Hei god dag dere! Håper det står bra til med dere i dag, for jeg har nemlig hatt tidenes jævligste natt. Jeg fikk ikke sove, jeg frøys, jeg svetta, jeg frøys igjen. Connie snorka og Christopher snorka. I 7 tiden hadde jeg fortsatt ikke klart å sovne, men våknet av at Christopher sa at det dryppet i fjeset hans.. Ganske snart merket jeg det også. Et gammelt vindu som ikke vi har åpnet var ikke helt lukka og all regnet bare rant ned som en elv og ned i senga vår. Så måtte vi jo hente verktøy og lommelykt for å fikse dette. For et leven! Så man kan godt si at jeg ikke har hatt den smootheste starten på morgenen, derfor ble alle plikter lagt til side, og jeg ble sittende i senga med Costume, lunch/ frokost og ble sittende der og surmule, hehe! Nå har jeg kommet hjem etter en oppfriskende tur med Connie, så morgenens rabalder er heldigvis lagt litt i bakhodet!

Det var altså min dramatiske natt, haha. Tror jeg skal legge meg tidlig i kveld, ja! (Forresten: Det er lov å le, for jeg vet det er skikkelig tragikomisk, haha)